maanantai 4. tammikuuta 2021

Ongelmako?

On ongelma, erittäin vanhanaikainen atk-ongelma. :D Niin sitä pitää, Polka. Höh, nolottaa suorastaan. Ei vaan käänny eikä muunnu. Prletto. Ainakin tekstit ovat nyt (tavallaan) tallessa, mutta en näköjään saa niitä esille tänne enkä jömmattua. Kovasti haluaisin, tietty. Minä yritän, jos ei muuten,Belga saa luvan auttaa taas näinkin alkeellisessa hommassa. 

Surkea selitys on nähkääs se, että pari-kolme viime vuotta *vähintään* on mennyt lähinnä rutiinihommissa koneella eikä ole tullut tehtyä mitään hiukankaan muistia ja taitoja vaativaa hommaa, höh. Että näin. Minä nyt pähkäilen tämän viikon tässä - kun en muutakaan voi. Toivon saavani koko rotlan tänne edes jossain muodossa luettavaksi...


POLKA - NYKYÄÄN  EI OSAA MITÄÄN, KOSKA EI ÄLY(luuria)! XD

10 kommenttia:

  1. Oikein hyvä, että sait tekstit ainakin jotenkin talteen. Eiköhän Belga jossakin vaiheessa ehdi auttamaan, nuo nuorukaiset kun osaavat ja ymmärtävät näistä asioista niin paljon meitä enemmän.
    Ja hei, ei mullakaan ole älyluuria vaan tämä ihan oikea pöytätietokone. Kyllä me näillä pärjätään ja saadaan hoidettua monia asioita.

    VastaaPoista
  2. Jumankeuta miten mahtavaa, Polga on hengissä!! Että olikin työlästä löytää elonmerkkiä, mutta löytyhän se :) -Marra

    VastaaPoista
  3. Mitä kuuluu? Toivottavasti sulla on kaikki hyvin! Oletko lopettanut tänne kirjoittelun vai onko syytä vielä silloin tällöin käväistä täällä katsomassa? No, joka tapauksessa, hyvää kesän jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista! Ne on nähkääs nämä eläkeläisen kiireet... XD No osittain totta. Itseasiassa pitäisi löytää hyvä, maksuton ja simppeli blogialusta. Tämä(kään) ei tosiaan toimi niin näppärästi kuin toivoisi. Siis kyllä kuulumiset voisi jättää, mutta jos ja kun aikoisi jotain tehdä - ei onnistu, ei pysty jne. *vali-vali*
    Juu, hengissä tässä! Ja kappas, heti perstaina taas vuosikontrolli ja lääkityksen vähennys/muutos, prletto. Muusta herrat ja rouvat valkotakkiset eivät ole kiinnostuneita, mutta kun jne. Sama vanha rutina sekä siellä että täällä. :D Ehkä raportoin, jos jaksan.

    VastaaPoista
  5. Mihin katosit, Polgara? Olen kaivannut "märinöitäsi". Palaa ilahduttamaan meitä kaipaajia. Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
  6. Onko tämä se sama Polga kuin joskus tosi kauan aikaa sitten?

    VastaaPoista
  7. Oo, Polga hengissä. Näissä maailman muutoksissa sitä kovasti ilahtuu kun huomaa vanhojen kamujen vielä hengittelevän.

    VastaaPoista
  8. Polga perkele, kyllä se vaan on niin että sunkin on aktivoiduttava vielä!

    VastaaPoista
  9. Minä taas, avaahan nyt se kone ja ala märisemään jotta meillä luostarissa ois jotain luettavaa!

    VastaaPoista
  10. Minä olin tuo edellinen anonyymi mutta kun olin väärän valtion koneella liikkeellä, niin se näytti mut anonyyminä. Eli rakas welhottareni, voisitko totetuttaa vanhan parran toiveen ja ruveta rätisemään?
    Jooko?

    VastaaPoista