sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Hissuksiin...

sitä pitäisi taas tänäänkin kaikenlaista väkertää. Toki ne traditionaaliset eli (f)lätin kursorinen siivous ja tämän koneen imurointi - juu, ihan konkreettisesti -> näppis on täynnä saastaa, imuri paree :) Jotain muutakin tietty on tehtävä eli persettä penkkiin ja tekstiä esiin, ziitos. Ahittaa! Joidenkin "unohdukset" ottavat lievästi päähän sekä erityisesti eräs täysin väärälle ihmiselle rantautunut opus. :( Raivo ja viha ovat tietysti myös ainutlaatuinen käyttövoima.

Eilen Belga sai syödäkseen pizzaa, joka ei lurpsunut kuin Pepotin lerputin eli viipsale pysyi tanakasti handussa ja oli siten oikein paistettu, kypsä ja vegekelpoinen! :D Jo vain maistui. Jälkkäriksi Seekuista Sacher-leivarit, njam. Ja Belgalle vielä kohuked, itselle ei enää riittänyt. Söin jo omani aikaisemmin. Lisäksi jakelin vähän tuomisia, osa vielä jäikin. Hyvin olen taas hamsteroinut kaikkea eli muonaa on - huomiseen.



Niin, sitten siinä Belgan kanssa hieman tsekkailimme mahdollista tulevaa blögiä. Se on osoitteessa http://www.malminpolgara.net/blogi/ - käykää katsomassa. Varoitan vain, että ulkoasu tulee muuttumaan ja ehkä paljon muutakin, mikäli jaksuja (ja vapaaehtoisia koodaajia, köh) riittää! ;) Ei ole siis sanottu, että tämä säilyy juuri tällaisena. Saisi laittaa sinne tai tänne tai mihin tahansa kommentteja. Päivitän nyt tekstit molempiin asemiin toistaiseksi. Tuolla siis ovat myös vanhat Vuodatuksen tekstit eli meikän kaikki jäkätykset v. 2006 alkaen. Pahoittelen vain sitä, että kuvat ovat Vuodatuksesta hävinneet eikä niitä takaisin saa. Tosin suurin osa niistä oli kehnoja ja on jo poistettu täältäkin. Osa tullaan ehkä julkaisemaan jossain vaiheessa ja muussa yhteydessä uudelleen. Mutta tämä vain tällaisena huomautuksena, koska jotkut asiasta jo tietävät!

Muutoin vietettiin Minnin kanssa kohtuullisen hiljainen ehtoo. Minni makoili ja otti välillä käsittämättömiä spurtteja. Minä jätin ne spurtit väliin... eli vain makoilin. Antiloopit alkavat ihan vähäsen purra, Lyrde ei. Edessä siis annosnosto, mietin olisiko se oikein hyvä ajoittaa esim. tiistaille, jolloin käynti Varastolla ;) Ympäri-Lyrdeissä horjuu hän paikalle sopertaen sekavia ja tönien rollerilla toisia / seiniä / vetämällä sitä jarrut päällä :o Mahdollisuuksia siis  o n !

Ehkäpä aloitetaan kaffella ja sitten painetaan sitä persettä penkkiin!

                                                           


                                                   POLKA - MAINE ON, EI KUNNIAA!

8 kommenttia:

  1. Lyrica ja Sirkat toimii aika mukavasti yhdessä, siitä vain kombottelemaan _)

    VastaaPoista
  2. No sinä sitten ilmoittelet varmaankin kun muutat tuonne uudelle puolelle koska en halua jäädä kelkasta pois!
    Kiitos muuten kovasti neuvoista jotka kävin äskettäin lukaisemassa ja mun tarvitsee se tänään hoitaa kun eikös ne sitten huomenna ole historiaa ...

    Hyvää sunnuntaita sulle ja erityisterkkuja Minnielle! <3 (onkos Hänen Korkeutensa ahkerakin joogaaja?)

    VastaaPoista
  3. Perässä tullaan, jos vaan osataan......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.malminpolgara.net/blogi/ -> kopsaa toi, varmaan tulee oikeaan paikkaan!

      Poista
  4. Terve Polgara! Muuttaa meinaat ?? Ja justi oon blogiisi löytänyt - oisko viime viikolla. Olen menossa (tulossa) toukokuussa 2007, joten mukavasti riittää lukemista iltaisin : ).
    Terv. Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samat tekstit ja enemmänkin löytyvät tuolta www.malminpolgara.net/blogi/ - suositan ;)

      Itte Minä

      Poista