maanantai 21. lokakuuta 2013

Menoja ja menoja!





Pitäisi taas kylille tästä eli yhtä ja toista olisi tehtävänä. Kehtaisinko myös tunnustaa, että jäljellä ei ole paljoakaan hetelmiä, vaikka niillä tuossa tuli kehuttua. Pari manskua toisiaan etsii pussin syövereissä ja yksi omena köllöttää työtasolla. Siinä kaikki - muut on syöty! :) No, oli heekkuva niin kauan kuin kesti. Lisäksi väänsin eilen ison kattilallisen soppaa, pitäisi riittää vielä pariksi päiväksi!

Menoina tänään normi roudausretki hienovirityksineen eli kaappien tarkastus ja ennakointi, jääkaappi on nimittäin oudon tyhjä :o Saa se ollakin, en minä sitä. Mutta jos jotakin rahkaa, juggaa ja sen semmoista edes sinnekin? Jooko? Ei se paljoa maksa... Muina menoina sitten huomenna Varastolle *oh shit ja sen lapset* The Consultin tapaamiseen. Veka piffaa, joten ei mene taksoista se, mikä edes hyväksi luettakoon. Torstaina on pakko kylille, koska tuolloin taas postiasioita ja viikonlopun appeet eli aina on jotakin vailla.

Nyt eli tänään kyllä sopiikin väsyttää itseään lisää huomista ajatellen. Pitäisiköhän nostaa jo / vielä Lyrdeäkin. Nostin jo edellispäivänä nimittäin, koska 25 mg ei tehnyt yhtään mitään ;) Tai no joo... Miten senkin nyt ottaa. Eilen tuli kuitenkin pyihittyä vähän pölisevämpiä paikkoja sekä kursorisesti imureerattua. Ensimmäisen session jälkeen oli jo aivan saatanan kipeä, selkä viilteli niin hemmetisti. En nähnyt edes punaista, se oli valkoista! Imureerauksen jälkeen oli jo pakko heittää pitkällensä, koska sekä selkä, lonkka että olkapäät ottivat pahaksensa. Jäiks! Eli tänään voisi roudauksen jälkeen kiusata itseään ruiskulla ja koska jo valmiiksi ruiskussa tahi sinne menossa, voisi ehkä pestä kylppärin? Tämä menee nyt vielä hieman harkintaan... Kokonaispuhtauden kannalta se olisi hyvä ratkaisu!

Menoista on todettava vaan, että vaikka kuinka pitää ruokalaskut pienenä, aivan syömättä en minäkään osaa olla. Eli niitä hetelmiä ja taas porganoita sun muuta pitäisi roudata tänäänkin kotoon. Eivät ne älyttömän kalliita ole, mutta silti. Ilmankaan ei haluttaisi olla. Toisaalta, voisin minä elää pelkällä kaurapuurollakin, tietyin edellytyksin! Niistä en sitten viitsikään kertoa enempää.

Päivitän edelleen molemmat blögit, katsotaan tätä siirrähtämistä vaikka äänestyksenomaisesti jossain vaiheessa! Nyt kaffetta ja reissulle - kirjatkin ovat mukana *huolestuu*!
    
                                                                 

                                                                POLKA - MENEE JA TULEE...

NETTI KATKI - tämä kirjastosta.................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti