torstai 24. lokakuuta 2013

Kylille - vaihteeksi,

näyttää siltä, että meikäläinen on jatkuvasti liikekannalla. En minä ehdi mitenkään kunnolla sairastaa tai ihan oikeasti edes levätä. Tosin eilen oli kyllä jaksut niin jumalattoman vähissä, ettei ole tottakaan. Ei unta, aivan järjetöntä kipuilua eikä mitään helpotusta. Aivan väkisin yritin maata, no - tiedättehän, että väkisinmakuusta ei koskaan tule mitään minun kanssani, ei edes itsekseni. Joten siihen se jäi, lisäksi ahitti pari asiaa. Ne asiat, joihin olen sitoutunut ja aikanaan luvannut hoitaa.

Vaikka olen molemmille tahoille ilmonnut, että olen sairas sekä meillä on nettiongelma (aivan, netti poikkeilee vieläkin toisinaan ja aina kesken jonkin tekemisen, tietty!), on huono omatunto. Se muuten ei kolkuta, se kaihertaa. Lopulta oli ihan pakko alkaa väkertää tekstiä ja tulihan se sieltä. Gluteus maximusta rasittaen ja lääkekaapin ovea hanakasti narisuttaen! Valmista, yksi framille - jei. Lisäksi seitsemän sivua eli tavanomainen viikkoraportti toisaalle kaikkine lisähärpäkkeineen sekä kiitos aivan upeasta viestistä, joka tuli tällä viikolla :D *leveää lekotusvirnua* Done!


Nyt sitten viemään postia, hakemaan kirjoja sekä - uskokaa tai älkää - ostamaan hetelmiä ja vihanneksia ;) Taidan olla hullu, niitä vaan tulee rouskittua muun ruuan puutteessa. On tuossa onemoita, tuota, kaksi... On porganoita ja kaalia, niitä jäi wokin tekeleen jäljiltä. Taas on kaaliwokkipäiviä tässä vietetty soppapäivien jälkeen. Minulla on hyvin vaihtelevia ruokalistoja, nähkääs ;) Ostan sitä, mikä on halpaa ja se syödään. Toisinaan sitä myös jatkojalostetaan, mutta ei tällä kertaa edes pakkaseen asti. Kaalikääriksiä meinasin, mutta ehkä toiste. Tuo kerä oli aivan liian pieni siihen tarkoitukseen enkä jaksanut maanantaina kantaa isompaa. Onneksi kaali on kohtuuhintaista melkein läpi vuoden... Jotakin heekkuva tekisi mieli, mutta en vaan saa päähäni mitä se voisi olla?! Jotain! Tahtoo! :P

Sitä odotellessa kaffetta koneeseen, riepua niskaan ja myrskyyn odottamaan taksoa!

                                                                


                                                              POLKA - SE LIIKKUU VIELÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti