torstai 17. lokakuuta 2013

Kaikkea puuttuu!

Sen lisäksi, että puuttuu tietysti se vähäinenkin järki - se, joka ehkä joskus on käväissyt hätäisesti korvien välissä - puuttuu nyt kaikkea muutakin. Eli on pakkoreissu kylille, koska tuo käynti työarviksella verotti *älkää kertoko kelleen* taksoreissuja taas ketterästi.

Nyt siis pitäisi ensin postin itaaloversioon viemään sitä ja noutamaan tätä. Lisäksi kirjastoon eli sinnekin on vietävää ja sieltä myös noudettavaa. Tärkein paikka tällä kertaa lienee apoteekki, josta haen kassillisen mömelöitä. Tärkein tietty nuo antiloopit sekä Lyrde, lisäksi kaikkea muutakin sopivasti. Jei! Onneksi ei ole joukkoja odottamassa aulassa... Sen jälkeen on aivan armoton lista kauppoihin. Kotona ei ole enää mitään tuoretta, koska kävin kaupassa viime torstaina ja silloinkin oli jaksut aika vähissä eli oli jo supistettava listaa. Nyt on siis oikeasti pakkorako ja vähän pelottaa, miten kaiken pystyn edes raijaamaan taksoon asti. Onneksi tuli vähän rahua tilille, että pystyn maksamaan ostokset ;) Kiitos edes siitäkin vähästä!

Muuten olen suht tyytyväinen eli sain kirjoitettua toisaalle seitsemän sivua kaikkinensa vastaukseksi neljään sivuun :) Kosto se on pienikin, tosin minulla oli kuvia tekstin joukossa. Sovitaanko, että se selittää osan laajasta tekstiosiosta. Toisaalta rivinväli on 1 ja teksti on ensimmäisestä tabista lähtien laajasti, ettei kirje paina turhan paljon... Lisäksi sain kirjoitettua viikon aikana ainakin joka toinen päivä jutun toisaalle, josta ainakin itselle pieni kiitosmaininta. On se välillä niin hemmetinmoista takkuamista sekin... ei millään jaksaisi, mutta kun olen tullut sitouttaneeksi itseni johonkin!



Luettavaa on jo jömmassa ja tulossa lisää, joten siitä ei todellakaan kannata olla huolissaan. Enempi olen huolissani siitä, mitä kehtaisi tarjota Belgalle lounaaksi?! Lisäksi pitäisi tämä blögin ulkoasu saada jotenkin ymmärrettävään ja luettavampaan muotoon sekä joitakin linksuja ja muuta semmoista. Jumankauta, kun eivät vaan jaksut mitenkään riitä! On se sitten kummallista, puoliksi terve ihminen ja näin räähkä :o Johan sille nauravat ääneen Vekan konttoorirotatkin!

Juu, kaffetta ja jotakin nassuun, taikajuomat ja vaatetta niskaan sekä reissuun! Liiteri köyhät ruokkii, kirjasto henkisesti köyhät! Minulla on aina asiaa molempiin :)




 POLKA - AINA KYLMÄ JA NÄLKÄ!

4 kommenttia:

  1. No kerros nyt mitä työarvis sanoi noin niinkuin terveyden puolesta ja ottiko yleisemmin kantaa vallitsevaan tilanteeseen? En minä utelias ole mutta olis muuten mukava tietää, tässä kun on omatkin asiat esissä ens maanantaina (tosin lekuri sanoi että se voisi laittaa sen B-lausunnon suorilla menemään mutta jos käyt täällä niin näkevät sen Torppauspihassa ja lausunnolla on enemmän painoarvoa).

    Sen vaan sanon että nyt kun rahaa ei tule mistään niin sitä on aika ihmeissään laskujen lisäksi safkan, lääkkeiden ja ennenkaikkea norttien suhteen - ne kun ovat suurinpiirtein ainoita *wirn* millä tuon hermopuolen saa pysymään aisoissa. Hain tramaleitakin mutta tuossa ne on joutilaana kun eivät pure niin mitäpä niitä syömään ja saas nähdä mitä lekuri tuumaa kun kerron taas tästä lääkeongelmastani, meinaten että heltyykö kirjoittamaan mulle jyreämpiä troppeja.

    Tulipas pitkä valitusvirsi vaikka piti lyhyestisanoa että ymmärrän huolestuneisuutesi niin Belgalle tarjottavan ruuan ja muun elämisen suhteen. Näin se vaan on että ei ole yksinkertaisesti edes varaa sairastaa :(

    Jaksamista kuitenkin rakas, kyllä me vielä niille kostetaan!

    VastaaPoista
  2. No siinähän se eilen lukee: tekee uuden B-lausunnon niitä tuloksia muualta odotellessa (jotka, btw, itse sitten hoidin eteenpäin) ja kirjoitti Lyrdejä matalalla aloitusannoksella & totesi, että on se oikea tauti - ei vaan muistanut sanoa kellonajasta mitään! Ei tässä muuta - ens vkolla Varastoon neuvottelemaan, voisinko mennä töihin :o Ja kuinka? Vai voisiko tehdä jotain kotona? :/ Hjuu, ja lehmät lentävät lepakkoin lailla...

    Eli tod.näk. työkkärin kautta sovitellulle kassalinjalle. Nyt ei siis tule kuin se vajaa vuokra / kk Vekalta.

    VastaaPoista
  3. Uhh, tässä blögimuutoksen tuoksinassa jäi pois: Eli omistyöarvis lähettää Vekalle 3 kk:ksi B-lausunnon, niitä tuloksia muualta odottaessa eli josko sen hyväksyisivät. Sanoin ettei kannata, mutta tehköön omaksi huvikseen sen(kin). Olin aika kipeä ja kärttyisä... taisi leidikin olla vähän nolona, kun oli lupaillut melkoisesti aikaisemmin :(

    VastaaPoista
  4. No juu, kyllähän minä tuon eilisen luin mutta ajattelin että josko jotain poikkeavaa olisi ilmennyt/tullut tietoon. Toisaaltahan se on hyvä että arvis pommittaa Vekaa B-lausunnoilla niin ainakin näkevät että lääkärit ovat edelleen sitä mieltä ettet ole työkykyinen. Mitään jos ei kuuluis niin ajattelisivat että akkapaha on tyytynyt kohtaloonsa ja luikkinut töihin. Tai en minä tiedä mutta meikäläisestä on tullut niin saatanan vainoharhainen ja kärttyisä tämän veivaamisen takia. Se olis eri juttu jos vois terveenä ja aikansa kuluksi tapella mutta välillä on niin vitun poikki yövalvomisten takia että veto on minimissä ja sangen vihamieliset ajatukset velloo päässä.

    Varastolle töihin? Johan ne taas jutun tempaisi mutta toisaalta en ihmettele kun meininki siellä on sellaista kuten kerroit eli taitaapi olla pienoista kaaosta/painetta jonka purkamiseen sua tartettaisiin. Vilkaisin tuossa äsken noita uutisotsikoita ja Pro:lla oli hirveä huoli siitä, miten eläköityminen saatais loppumaan kun se vähä väki joka on enää töissä (lue:jolla on enää työpaikka) tahtoo nujertua sen duuninsa alle. Voi helvetti, ittehän ovat soppansa keittäneet.

    Mutta ans kattoo nyt sillä meikäläisestä tuntuu että ennenkuin vuosi vaihtuu niin tapahtuu paljon.

    VastaaPoista