keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Mikä minua vaivaa?


Omistyöarviksen mukaan:

1) Pitkittynyt keuhkoputkentulehdus ja poskiontelotulehdus -> Doximed & Bricanyl
2) Laaja-alainen artroosi -> lisälääkitykseksi Lyrica 25 mg alkaen, jatkuen 300 mg *jos sopii*
3) Spinaalitsenoosi -> Norspan 20 ucg viikon välein
4) Unettomuus -> Zopinox 7.5 mg x 0.5 - 2 iltaisin
5) Ahdistus, masennus -> Diapam 5 mg 1 - 4 x vrk + ed. lääkitys
6) Moninivelrikko -> kts. ed. lääkitys
7) Epikondyliitti -> kts. ed. lääkitys
8) Välilevyjen muu oireyhtymä...*ehhh* -> kts. ed. lääkitys
9) Krooninen akillestendiniitti ->  kts. ed. lääkitys
10) Rannekanavaoireyhtymä -> kts. ed. lääkitys
11) Fibromyalgia -> kts. roskis

Seuraavaksi MRI Mariassa, härra isohärra hoitaa, samoin fysiatrin ja pipoatrin konsultaatiot Laaksossa. Käynti omistyöarviksella jolukuun alussa.

Muuta:

Konsultti kilautteli *vihaa, puhdasta valkohehkuista vihaa*, josko voisin tulla neuvotteluin Varastolle ensi viikolla. Niin turhaa kuin se onkin. Juu, menen, koska Veka piffaa ;) *nöyryytystä, inhoa ja vihaa*




Yhteenvetona:

Ei ihme, jos on viimeiset 1.5 kk ollut puhti pois sen saatananmoisen flunssan takia, joka siis vieläkin jatkuu. Lopultakin sain lääkityksen. En mennyt alunperinkään, koska sain sitten kuulla olevani vain osa-aikasairas. Minua ei ohjeistettu, milloin minä saan olla sairas; minä päivinä ja kellonaikoina. Nytkin huolestuttaa lääkitys - miten osa-aikasairas voi ottaa lääkityksensä ja varsinkin plaastarin vaikutuksen ollessaan ei-sairas!? :o *huolestus iso*

Jaksut:

Minä vaan yritän saada tänään taas tehtyä yhden jutun valmiiksi sekä vängerrettyä itseni huomiseksi kylille. Taas pitäisi noutaa koko viikon ostokset. Onneksi hain eilen heekkuja Seekuista, joten niitä ei puutu. Kaikkea muuta sitten yleisesti puuttuukin ja apoteekkiin on metrin lista. Scheisse, mitenkähän minä taas selviän? *retorinen kysymys, huonosti*

Kaffetta silti koneeseen - ei PC polkematta toimi!




POLKA - HENGISSÄ JA HIIRIKÄSI VÄPÄJÄÄ!

16 kommenttia:

  1. Ei jumalauta mikä lista!
    Jos joku vielä kehtaa tulla väittämään että turhaa valitusta niin sitä halolla ohtaan, perkele!
    Tässä sitä olisi hieman vertailukohtaa kun määritellään kuinka sairas (eli kuollut) pitää olla ennenkuin se päättävillä tahoilla katsotaan riittäväksi. Ihan vaan sillä että jonkun parempiparkaisen kermaperseen epikriisissä kun olisi edes yksi noista vaivoista niin hän olisi nauttinut eläkettä jo vuosikymmenen. Ärh!

    Kahvi ja Vallattomat vihreät kasvit - ne ovat ainoa lääkkeet joista on edes laiha lohtu ja nekin tarjoaa luonto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole "riittävästi faktaa" ja nuo on vaan viimeistä edellisestä työarviksen B-lausunnosta eli ei ees ajantasalla. Sopii repiä siittä.
      Joo, ilman kaffetta ei mitään ja kasvillisuushan on maailman perusta :D

      Poista
    2. Niinpä, mutta se näissä onkin se kurja juttu että sitten kun sitä faktaa on riittävästi, niin ainoa joka sen toteaa on obduktioita suorittava heppu.

      Poista
  2. En googlettanut epikondyliittiä, jota en tunnista, mutta ilman sitäkin lista on jo tarpeeksi vaikuttava. Oh ja uh! Onko tuo Norspan jeesannut yhtään, siis noihin kroonisiin kipuihin, en tarkoita bronkiittia ym tulehduksia.

    VastaaPoista
  3. Son tenniskyynärpää vaiks mulla se oireilee olkapäästä ranteeseen ;) Muutoin kts. ed. vastaus.
    Norspan jeesaa pahimpaan kipuiluun eli jäljelle jää jatkuva särky, semmoinen hammassärkyä muistuttava jomotus. Tosin Norspan ei auta pätkääkään muihin kipuihin eli lonkkaan tms. Se toimii vain tuohon selkään -> siksi lisänä Lyrde nyt (kunhan meen huomenna apoon kassi tanassa!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyrde kyl toimii jos se sopii. Sehän ei vissiin sulle hirveen hyvin sopinu? Se onkin sellanen, josta ei hevin pääse irti. Taistelin siitä eroon pari kuukautta sitten.

      Poista
    2. No nyt aloitetaan 25 mg:lla......... pakko kokeilla vähemmällä, jos se jelppais ees vähän.

      Poista
    3. No niin mullahan oli parhaimmillaan 450mg/vrk. Ei noi pienet annostukset varmaan aiheuta riippuvuutta.

      Poista
    4. Mulle lyrikast tuli mielettömät sivarit. Siirryttii sitte pykälää vanhempaa tuotteesee, eli siihen mistä lyrika on kehitetty. Hyvin toimii, mulla. :D

      Poista
  4. Sähän oot ihan rikkinäinen joka paikasta. En voi kuvitella sitä kipujen määrää, kun itsellä jo selkä ja polvi aiheuttaa välillä unettomia öitä. Ei kun Polga töihin, töihin vaan, voi vattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, heti ensi viikollahan minä :P Ai niin, tuosta siis puuttuu vielä osa - nuo ovat tod. vain kesäisen työarvislausunnon diagnoosit ja tämän käynnin flunssa... Että tällä mennään! Ei ole näyttöä, sanoo Veka. Veka varmaan diggais, jos mä vetäisin hameet korviin!?

      Poista
  5. Tässä muuten uusinta tietoa fibrosta. http://guardianlv.com/2013/06/fibromyalgia-mystery-finally-solved/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dänks, viime aikoinahan on tullut aika paljon uusia tutkimuksia asiasta - tosin kaikki vähän erilaisia ;) Mikä on sitten syy, en vanno mitään. Sen tiedän, ettei nuo em. lopussa olevat ohjeet ole todellakaan kohdallansa *vähänkö olen asiasta täälläkin raivonnut*!

      Poista
  6. Ei tuo sairastelu kovin osa-aikaiselta kuulosta edelleenkään, ei ole koskaan kuulostanutkaan. Ilmeisesti aikovat varmistaa sairausdiagnoosien lisääntyvän kasvun tuolla hitaalla piinauksella. Eikö ne nyt hyvänen aika näe, että sä et ole kunnossa...mm. ko. herra konsultti. Kuinka ymmärryskyvyttömiä (engl. illiterate kuvaa aika hyvin) täytyy asiasta päättävien olla.

    Konsulteille tuhahdan ja facepalmaan...

    p.s. Kiitos espressosta ja kissinpennusta, vaikkei sitä lapsosia enää ollakaan...

    VastaaPoista
  7. On sunki niskaa monenmoista vaivaa kaadettu. Ei kivaa, ei.

    VastaaPoista
  8. Joskus aina miettii, onko paikkaa, jota ei särkisi (flunssan aikana kun korvatkin olivat kipeät - ne kun yleensä ovat ne ainoat terveet; mitä nyt kuulevat vähän oudosti *tahallaan* väärin) :)

    VastaaPoista