keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Nyt ei lepuuteta,


vaan isketään persettä penkkiin, asioihin on tultava joku roti! Huomenna on kylillä pirusti puuhattavaa ja sen jälkeen olen *taas* puhkipoikki.

Jaa, eilisestä Varasto-miitistä ;) Jo vain kävin katsomassa työkavereita - olivat vähän ihmeissään siitä Vekan päätöksestä ja vielä enemmän ihmettelivät, kun kerroin tulevani töihin... siis ainakin pitäisi. Vekan mielestä. Toisaalta minua kuuleman mukaan tarvittaisiin, käytännössä siis eli tekijää ei ole. Tai on, mutta ei riittävästi. Hommatkin ovat vähän muuttuneet ja hianompi nimikekin on tulossa ensi kuun alusta. Oy vey!

Mutta siis miittiin, joooooo, ihan oli ihmismäistä. Lupaavat katsoa, löytyykö tehtäväkokonaisuutta etätyönä kotona haldattavaksi, josta voisi maksaa tietyn summan per kuukausi. Ilman mitään nuivuttelua, työaikalakia eli könttätyö, könttäsumma. Tarjous ei sinänsä ole paha, mikäli niitä hommia löytyisi. Epäilen ettei löydy. Toisaalta siinä katsellessa mieleen tuli kälmi ajatus, meikällä on vuoden lomat ja vähän yli pitämättä. Tahdoin lomaa, koska lomalta täysi palkka :D Sovimme näin. Eli olen nyt marraskuun alkupäivät ensin lomalla, jotta het ehtivät miettiä asiaa *ja minä hioa veitset sekä palmikoida ja rasvata köyden*. Sitten on vielä ainakin kuukausi lomaa jäljellä, josko sen pitää tai rahat ulos. Ehkä pitää, jolloin maksetaan? Duh? Eli työkkäriin sitten kuitenkin, mutta vasta tiedon jälkeen. Tämä luvattiin ennen tämän kuun loppua, koska maksut silloin poikki Lekalta. Ei nyt pahin mahdollinen skenaario, mutta eihän se meikäläistä lohduta. Hyvinhän nämä kaverit ovat mielinkielin miitissä, mutta käytännön toteutus ei yllä samalle tasolle. Se on nähty niin monta kertaa & koettu myös.

Odottelenkin tässä kutsua sinne Mariaan ja Laaksoon, että saisi lisää faktaa ja B-lausuntoja. Näillä kuitenkin mennään nyt. Olo ei todellakaan ole omenainen. Eilen voin oikeasti todella huonosti eli erittäin paha olo, lähes oksu. Liekö antiloopit vai muuten vaan käks. Ei se tuosta miitistä johtunut, koska edellispäivänä jo vähän aapaili samaa. Nytkin vähäsen... ehkä lääkitysrojektin ajo ylemmäs + antiloopit + joku taudinpentele taas sekä puoliraakana syödyt piärynät? :o Juu, tiedän olevani omituinen...

Tämä omituinen menee nyt laatimaan kaffet sekä hinaamaan sen jälkeen ahteriaan kirjoitusalustalle! Saapi pidellä niitä käsien tekemättömiä sormia, jos kokee tarvetta!

                                                                   

                                                                POLKA - MIITTIELUKAINEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti