perjantai 18. lokakuuta 2013

Ilman hametta kylillä ja nyt ollaan koukussa!

Koukussa? No se on tietysti se vihoviimeisin addiktio eli hetelmät - jössus mikä hetelmäaika juuri tällä viikolla. Voitte kuvitella meikäläisen piehtaroivan päänkokoisten jättionemoiden seassa, pari ananiasta kainalossa sekä säkillinen mantariineja koipien alla... Ja tähän lisäksi isoja pussukoita Seekuista rahdattuja kuivahetelmiä. Olen näköjään varsin hedelmäkäs, joskaan en hetelmällinen. Perso, en pervo! :)

Kävin siis kylillä ja perkeleen koville se taas otti. Niin koville jo lähtiessä, että en jaksanut etsiä tanakampaa hametta päälleni vaan lähdin reissuun oikein kotirönttösissä eli sellaisissa persuuksiin asti roikkuvissa cjollekehousuissa! Aivan stanallisen kylmä muuten vaihteeksi täällä(kin). Meikäläinen on keekoillut lähes talvikamppeissa jo jokusen viikon. Mihin minä oikein joudun turvautumaan, kun talvi oikeasti iskee? :o *pelottaa* Tuollainen reissu vie naisesta mehut, tai siis minusta. Joku voisi heittää sen vaikka päivittäin ihan huviksensa ja varmasti heittääkin. Terve ihminen. Minä saan kärsiä vielä tämänkin päivän eilisistä roudaamisista ja liikehdinnöistä. Ehkä se oli sitten sen arvoista - olisi ainakin syytä.

Kannattaa pukeutua jo hyvissä ajoin =)

Kirjoja tuli haettua sekä postista että kirjastosta, ei paha. Erinomaista plaatua, enempi historiaa ja vähempi hömppää. Eli asiat ojennukseen, sano. Apoteekissa meinasin taas kajahtaa, vaikka siis lääkemaksukatto. Kun ei seutille oikein mene perille, että lääkkeen ylösajo on ohjeistettu hieman eri tavalla kuin käyttöohje lyhyesti kertoo *huokaus*. Piti sitten taas pyytää vähän päivämääriä ylös, milloin on lupa edes hakea jotakin seuraavaksi. Tällä menolla tulen ravaamaan siellä viikottain. Etten nyt vaan sattuisi saamaan jotakin mömelöä peräti päivää aikaisemmin kuin Leka on hyväksi nähnyt :( Argh! Raivostuttavaa vain siksi, että mieluusti pitäisin pienen kotojömman. Toisaalta kuitenkin joudun lähtemään aina kipeänäkin liikkeelle, koska kukaan muu ei sitä tee. Tilanne siis plus-miinus-nolla. Minulle jää se nolla-miinus.

Onneksi Risma ja Liiteri sekä vihannestsioski pitävät meikäläisen kohtuullisen hyvin appeissa. Ei nyt mitään ihmeellistä ikinä, mutta perusvihannekset ja hetelmät sekä juustot (jopa yllättäen laputettuina!) ovat arvossa arvaamattomassa tässä huushollissa. Seuraavien päivien muonakin näyttää melko selvältä, minä en. Aloitin eilen antilooppikuurin sekä ehtoolla kietaisin kevyt-Lyrden. Saas nähdä, mitä tästä oikein tulee *köh, yskä*?! Jos alan kirjoitella vielä levottomampia kuin tavallista, joku voisi ystävällisesti vaikka privata?! Jooko?

Tai siis, ehkä on jo tarpeeksi levotonta kertoa neuvotteluista Varastolla ensi viikolla! Minä & The Konsultti tapaamme Varaston henkimöjaoston ja ihmettelemme, miten minä pääsisin sinne kaikkien kiusattavaksi. Menisinhän minä, jos joku tulisi availemaan ovia ja avittamaan muutamissa hommissa - voisinkohan minä saada henkilökohtaisen työssäkäyntiavustajan? Olisikohan se kansantaloudellisesti kannattavaa, btw???

Kaffetta kehiin, persettä penkkiin!



POLKA - AHNEIKAS JA HETELMÄINEN

10 kommenttia:

  1. Hedelmät ovat hyviä ja meikäläisellä on outo suhtautuminen niihin sillä muuten en niitä juurikaan syö (lukuunottamatta banaaneja) mutta mitä lähemmäksi joulua mennään niin sitä enemmän niitä menee. Buumi jatkuu yleensä tuonne helmikuun lopulle kunnes taas tulee toppi.
    Kuitenkin, parasta hedelmissä on niiden dippaaminen (varsinkin omenasiivut) kattilassa sulatettuun suklaaseen - se on jotain tajuttoman hyvää ja siinä touhussa usein menenkin yltiöpäisyyksiin josta ei tässä sen enempää ;)

    Mitä taas kylmään tulee niin se on tämän edessä olevan valkoisen helvetin pahin puoli. Vaatteita on saanut jo nyt laittaa aivan helvetisti päälle ja kauhulla ajattelen niitä kolmenkympin pakkasia jolloin en mene ulos juuri muuten kuin Lätkiksen kanssa lenkille.

    Meikäläinen voisi lähteä sulle avustajaksi sillä nämä päivät täällä korvessa ovat sangen tylsiä ja uskonpa että sitä ongelmaa ei tulisi eteen teikäläisen kanssa kulkiessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas en, EN syö banaaneja. Tökkii... siis ainakin sisäisesti ;)
      Kylmä on, menenkin tästä peiton alle.
      Sinusta tulisi hyvä HA, ehkä reissutkin olisivat pidempiä ja hiukka hauskempia.

      Poista
    2. Meidän täytyy joskus tehdä koereissu (riittääkö viikko?) ;D

      Poista
  2. Vai että vielä levottomampia :D juu heti laitamma privaa! En kans kestä tätä kylmyyttä, ja mitä sitten kun tosiaan ON kylmä. Ostin kans kuivahetelmiä, teki mieli pähkylöitäkin mutkun ei voi syyä.

    VastaaPoista
  3. Pohjoisesta tuulee ja lehdet lentelee pihassa. Hyytävän kylmääää.
    Mitäköhän ne sillä ensi viikon palaverilla kuvittelee saavansa aikaan. Ajatuksena perin outo, että ihmeparanisit sitten pariksi tunniksi joka päivä, voi jeesus, tai nimenomaan just se.

    VastaaPoista
  4. Joo, mutta meen piruuttani - eivät voi väittää, että olisin "kieltäytynyt tarjotuista työvoima- tms. poliittisista, kuntouttavista tai vastaavista toimenpiteistä". Tätähän e i siis missään sanota, mutta kierot voimat tuntien osaisin jotain tällaistakin jossain vaiheessa ehkä odottaa, eikö...?

    VastaaPoista
  5. BTW - tekstimielessä voitte käydä täällä: http://www.malminpolgara.net/blogi/

    Minä Itte (Toveri teki melkke kaik tyät, tiätty *wirn*)

    VastaaPoista